tirsdag 28. januar 2014

Alternativer for vinteropplag etter overtagelse

Vi må i løpet av det kommende året finne ut av aktuelle marinaer å vinterlagre båten etter at vi overtar den. Det beste alternativet kan jo fort være å la den ligge i Alimos Marina selv om det blir noe dyrere. Vi får sjekke prisen med Nomicos.
  
Poros.
Bra meldinger på  Vikos Marine på Poros. Enkelt å ta seg dit med hurtigbåten.

Koilada er en svært rolig havn på andre siden av landet i forhold til Ermioni.  Anbefales på worldcruisingguide. Slippen heter Basimakopouloi og ser jo bra ut? Antagelig store på fiskebåter.
 På (nordsiden av) Aegina finnes Kanonis Boatyard. Litt kronglete å ta seg dit (, men det finnes vel taxier).
 
I Porto Heli finnes det et tykdrevet firma som heter Franks Boatyard

Et alternativ kan også være å gå gjennom Korintkanalen (si farvel til Saronicos høsten 2015) og legge båten i vinteropplag i Messolonghi Marina. Dette er nytt annlegg, ulempen er at vi ikke har vært der før.  Det finnes noe bilder av velta yachts derfra - litt skummelt.

Dersom vi vil ta turen helt opp til Preveza så kan vi legge igjen båten i Cleopatra Marina. Vi får neppe sjekket den på forhånd annet enn å ta skriftlig kontakt om en avtale, men jeg ser at de får gode referanser av andre norske båteiere. Jeg ser det er (minst) to andre yards på stedet, med Aktio Marina og Ionian Marine (tidl Preveza Marine). Dem vet jeg ingenting om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar