onsdag 22. februar 2012

Litt ditt og datt om livet på og med Kronos

Etter nok en gang å ha hevdet at blogger er for folk med noe å melde begynte jeg å tenke litt på om det ikke hadde vært lurt å ha en "Kronos-blogg". Kronos (eller S/Y Kronos som det heter på blazerspråket) er båten vår som altså befinner seg i Hellas og har charterkontrakt fram til 2015. Hjemmehavn er stort sett Marina Alimos (het før Kalamaki) som ligger et kvarters busstur fra Pireus sentrum. Stort sett fordi båten også tas til Lavrion på den andre sida av Attikahalvøya når den skal leies ut til folk som primært ønsker å seile i Kykladene.

Vi kjøpte båten -som er en Bavaria cruiser 40 - i mai 2011 etter at vi har grublet på båt i Hellas i noen år og Rita ikke orka mer grubling. Det var på hengende håret at vi avlyste på oppløpssida etter å ha fått påfyll via media om de forferdelige tilstandene i Hellas. Likevel kasta vi oss utpå og siden har det som kjent blitt verre.

Her på denne bloggen blir det (kanskje) litt blanding av loggbok, praktiske tips om Hellas og noen personlige synspunkter med en viss tilknytning til temaet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar